joi, 27 august 2009

Pe unde ne gasiti zilele astea


Vineri de la ora 19:30 vom juca la Palatul Sutu(Muzeul Municipiului Bucuresti) in inima Capitalei, peste drum de Universitate,in cadrul festivalului Ceai si cafea(http://www.gandul.info/recomandarile-gandul/unde-mergem-expozitie-de-ceai-si-cafea-4802363), duminica pe strada Selari in cadrul festivalului
Art Boulevard ora 20:30,luni in clubul Iron City pe strada Blanari nr 21 intr-o atmosfera primitoare si calda de la ora 21:00 si marti...vom juca football in curtea scolii de la ora 22:00.Va asteptam sa ne dati gol si va rugam hraniti pestii din dreapta :D!!!

Din ciclul: fara noi radioul ar fi...la fel




Astazi ''Trupa Obligo a cracit FMu'n doua!''sursa:(numadebine.eu).Se anunta o zi linistita asa ca am dat o vizita deja obisnuita pe la matinalul de la Student Fm,unde George si Sergiu ne asteptau ospitalieri cum stiu ei mai bine(din pacate nu stiu sa faca cozonac:D).Spun ca se anunta o zi linistia, pentru ca nu a fost deloc asa caci unii dintre invitatii de la Obligo(adica noi) s-au lasat purtati de val, sa nu dam nume(gen Alex Mic) si au ignorat anumite legi care cenzureaza un anumit limbaj explicit pe care membri trupei o il au cate o data(asta a fost singura si ultima data :D) din dorinta de a da libertate cuvantului.Pe scurt sa lasat cu palme in direct, sau in aer cum vreti voi, date parinteste evident de Teo lui Alex, cu Serban care se ineca de ras si era sa cada de pe scaun si cu Sergiu si George care nu mai stiau cum sa rada sau sa planga de sub masa, si dinalea.Ce a iesit si probabil ca pentru cei care asculta nu e asa evident,se poate auzi in triluriluri-le de mai jos, in speta :interviul cu inna Hot:).

Trupa Obligo la matinalul Student Fm - intro



Trupa Obligo la matinalul Student Fm - intro
Asculta mai multe audio Vedete

In conferinta de presa cu Banel Nicolita


in conferinta de presa cu Banel Nicolita
Asculta mai multe audio Vedete

Lectie de regie deschisa


Trupa de teatru Obligo la Student fm partea 3
Asculta mai multe audio Vedete

Interviu Inna Hot cu Obligo


Trupa de teatru Obligo la Student fm 3
Asculta mai multe audio Vedete

Revista presei in direct


Trupa de teatru Obligo la Student fm 2
Asculta mai multe audio Vedete

sâmbătă, 22 august 2009

Bucureşti: Bune maniere în cafenele şi ceainării


Ce legatura exista intre trupa Obligó si bunele maniere ? aflati aici : http://www.adevarul.ro/articole/bucuresti-bune-maniere-in-cafenele-si-ceainarii.html.

Timp de 1 saptamana, in perioada 21aug-28aug, cativa membrii ai trupei impreuna cu colegele noastre, Emilia Manea si Alexandra Blejan, vor convinge cat mai multe persoane sa viziteze expozitia de la Palatul Sutu de pe 28 august in cadrul festivalului Coffee&Tea din Bucuresti. S-ar putea sa oferim un show de improvizatie in ultima zi a festivalului. Si daca nu stiti ce sa beti... improvizati!

vineri, 21 august 2009

am ajuns in strada!



la modul figurat, bineinteles. Festivalul "Art Boulevard" ne gazduieste timp de 6 saptamani, pe scena amplasata la capatul strazii Franceze. Ne gasiti acolo in fiecare duminica de la ora 2o:3o. Si daca nu stiti ce sa faceti... improvizati!


http://www.comunicatedepresa.ro/eveniment_detaliu.php?cid=3145

marți, 18 august 2009

ObligoN Air



De astazi, improRADio, adica in traducere libera improvizam si fara sa ne vedeti,dar ne veti auzi la Student FM 103,4 de dimineata cam de la ora 9 asa trecut un pic de fix.Astazi Teo si Alex Mic au atacat si calea undelor radio, cu ochii carpiti de somn dar cu cateva momente de improvizatie stereo,urmata de o mica filmare cu George (gazda noastra in aceasta dimineata la Student FM)care vrea sa faca un filmulet si profitand de sosirea tinerilor studenti la actorie,ne-a rugat(dupa emisiune) sa il ajutam cu filmarea...noi desigur ,da cum sa nu,politicosi si plini de pietate acceptam nestiind capcana ce ne astepta si iata-ne cu o punga in cap pe un coridor executand miscari scenice pentru filmul lui George...asa ca daca o sa vedeti vreun filmulet cu unii care au o punga pe cap, noi suntem.
De maine speram noi si in functie de repetitiile celorlalti membri ai trupei, sa fim mai multi in aer,adica formatia completa a trupei si sa va facem o dimineata mai usoara.(Atentie!!!Ascultarea acestei emisiuni poate afecta capacitatea de a conduce un autoturism.Se recomanda ascultarea cu masura).

De unde venim si unde ne ducem,si daca da, de ce?!




Ce facem noi? Bine in general si un show de improvizatie.Bun,bun o sa ziceti si ce se intampla acolo? E,aici e aici si nu e dincolo.Cred ca e mai simplu sa va zic ce nu se intampla asa ca :nu se intampala sa venim cu texte de acasa deja pregatite,nu se intampla sa nu fim vii,sa avem un scenariu dinainte pregatit si nu se intampla evident nimic fara voi,cei care veniti sa ne vedeti,caci de la voi vom prelua toate temele pe care vom improviza,sub forma unor exercitii,care au ca scop printre altele sa radeti de noi. Puteti sa veniti sa vedeti cam ce vrem de la voi,gen :D in fiecare seara de luni in Club Iron City(str. Blanari nr.21)

luni, 3 august 2009

Noi primim acreditare! Din partea publicului.



Cine suntem : Obligó.
Ce suntem : trupa de teatru.
Ce facem : show de improvizatie.
Unde si cand : in fiecare luni in Club Iron City (str. Blanari, nr.21).
De unde venim: Fac. de Teatru, Spiru Haret.
Membrii : Alexandru Mihalache, Razvan Teodorescu, Dan Murzea, Teodor Ghita, Alexandru Rizescu, Bogdan Untila, Serban Trambitasu si Massimiliano Nugnes - in ordinea vechimii pe Terra.